Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

*** DELIVERY TIME FOR OUT-OF-STOCK PRODUCTS IS 3 WORKING DAYS ***

Refund policy

6.  RETRAGEREA DIN CONTRACTUL INCHEIAT LA DISTANTA

Drepturile Cumparatorului si obligatiile Vanzatorului

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din contractul incheiat la distanta prin achizitionarea de produse de pe website-ul www.tria-alfa.ro, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Perioada de 14 zile incepe sa curga din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

(i) in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a ultimului produs;

(ii) in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

(iii) in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a primului produs;

Cumparatorul va returna produsul/produsele cu elementele de identificare intacte (serial number, sigilii ), impreuna cu accesoriile aferente, in starea in care au fost primite de Cumparator, impreuna cu o copie a facturii fiscale, in orice ambalaj de natura a asigura transportul produsului/produselor in siguranta (fara sa fie necesara pastrarea ambalajului original).

( returnarea bijuteriei fara cutia de bijuterii in care a fost expediata initial presupune facturarea unui cost de 25 lei/ cutie clientului)

In cazul in care produsele ajung la Vanzator incomplete sau intr-o alta stare decat cea in care au fost trimise de Vanzator, urmare a neglijentei Cumparatorului si fara documentele solicitate, produsele nu vor fi primite de Vanzator.  Inlaturarea si eventual reatasarea sigiliului insotitor de pe bijuterii presupune automat ca produsul a fost purtat, prin urmare va fi obligatoriu reconditionat, conditiile de rambursare a sumelor pentru produsul/produsele returnat/e supunandu-se celor mentionate mai sus.  Taxa minima de reconditionare este de 30 lei( include costul sigiliului si reigienizarea/ reconditionarea cerceilor ), dar se calculeaza in functie de starea produsului la returnare si de procedeele tehnice de reparare/reconditionare necesare readucerii la starea initiala de la momentul livrarii).

Cumparatorul este obligat sa informeze profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, Cumparatorul poate alege una dintre următoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere prevazut mai jos;

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract, la adresa de e-mail office@tria-alfa.ro sau

Se considera ca Cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de retragere de 14 zile calendaristice in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa de catre Cumparator inaintea expirarii acestei perioade, la urmatorul destinatar:

SC TRIA ALFA BIJUTERII SRL

J40/2496 /2000

CUI RO12818780

Strada Drumul Intre Tarlale nr. 45A

Bucuresti, sector 3. COD POSTAL 032982

Vanzatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului reprezentand contravaloarea produsului/produselor achizitionate, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere. Vanzatorul va rambursa sumele mentionate folosind  modalitatea de plata - transfer bancar.

Cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vanzare, profesionistul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Cumparatorului conform careia acesta a trimis produsele catre Vanzator, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

 

Drepturile Vanzatorului si obligatiile Cumparatorului

Cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit să recupereze el insusi produsele, Cumparatorul returneaza produsele sau le inmaneaza Vanzatorului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de Cumparator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Cumparatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care Vanzatorul accepta sa suporte acele costuri sau in care Vanzatorul nu a informat Cumparatorul ca aceste costuri trebuie suportate de Cumparator.

Cumparatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor în caz de retragere. Aceasta obligatie este valabila si in ipoteza in care produsele, prin insasi natura lor, nu pot fi, in mod normal, returnate prin posta.

Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru Cumparator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, Cumparatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care Vanzatorul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere.

Dreptul de retragere din contract al Cumparatorului nu va putea fi exercitat in cazul furnizarii de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar pentru acesta.

 

Click aici pentru formularul de retur http://www.tria-alfa.ro/retur/

 

FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT*

 

*Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

 

Catre:

SC TRIA ALFA BIJUTERII SRL

CUI RO12818780

J40/2496/2000

Strada Drumul Intre Tarlale nr. 45A

Bucuresti Sect 3 , COD POSTAL 032982

 Telefon mobil / whatsapp: 0212551465

E-mail: office@tria-alfa.ro

 

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor

la vanzarea urmatoarelor produse:

…………………………………………………………………………………….

comandate la data ……………………. primite la data de ………………………..

 

Nume Cumparator: ……………………………………………………………….

Adresa Cumparator: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………....

Semnatura Cumparator:** ……………………………………………….

 

Data: …………………………………….

 

**Daca formularul este transmis prin e-mail la adresa office@tria-alfa.ro, semnatura nu este necesara.