Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

*** DELIVERY TIME FOR OUT-OF-STOCK PRODUCTS IS 3 WORKING DAYS ***

Formular DE RETUR

Procedura de retur: 

 Cumparatorul ( persoana fizica = consumatorul) beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din contractul incheiat la distanta prin achizitionarea de produse de pe website-ul www.tria-alfa.ro, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Perioada de 14 zile incepe sa curga din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor.

Cumparatorul va returna produsul/produsele cu elementele de identificare intacte (logo sigilii ), impreuna cu accesoriile aferente, in starea in care au fost primite de Cumparator, impreuna cu factura fiscala, in orice ambalaj de natura a asigura transportul produsului/produselor in siguranta (fara sa fie necesara pastrarea ambalajului original).

( returnarea bijuteriei fara cutia de bijuterii in care a fost expediata initial sau primirea cutiei de bijuterii deteriorata/uzata, presupune facturarea unui cost de 25 lei/ cutie clientului) 

In cazul in care produsele ajung la Vanzator incomplete sau intr-o alta stare decat cea in care au fost trimise de Vanzator, urmare a neglijentei Cumparatorului si fara documentele solicitate, produsele nu vor fi primite de Vanzator. 

Cumparatorul este obligat sa informeze profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, Cumparatorul poate alege una dintre următoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere prevazut mai jos;

b) de a face orice alta declarate neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract, la adresa de e-mail office@tria-alfa.ro sau  

Se considera ca Cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de retragere de 14 zile calendaristice in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa de catre Cumparator inaintea expirarii acestei perioade, la urmatorul destinatar:

 E-mail: office@tria-alfa.ro;

Adresa: Strada Drumul Intre Tarlale, nr. 45A

Bucuresti, sector 3. COD POSTAL 032982

Telefon: + 40 771 395 069

Vanzatorul va rambursa toate sumele reprezentand contravaloarea produselor returnate, si pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere, folosind modalitatea de plata-transfer bancar in contul Cumparatorului .

  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014 , in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014.  Inlaturarea si eventual reatasarea sigiliului insotitor de pe bijuterii presupune automat ca produsul a fost purtat, prin urmare va fi obligatoriu  igienizat/reconditionat / reparat ( daca va mai fi posibil) , conditiile de rambursare a sumelor pentru produsul/produsele returnat/e supunandu-se celor mentionate mai sus. Taxa minima de reconditionare este de 50 lei/produs  ( include costul sigiliului si reigienizarea/ reconditionarea cerceilor ), dar se calculeaza in functie de starea produsului la returnare si de procedeele tehnice de reparare/reconditionare posibile necesare readucerii la starea initiala de la momentul livrarii).

  Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului sau personalizate in mod clar pentru acesta, si se supun OUG 34/2014 . Art. 16: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

 Cumparatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor în caz de retragere.  In situatia in care, la plasarea comenzii, costul transportului a fost oferit gratuit de catre Vanzator, in cazul returului produselor comandate se va factura taxa de expediere respectiva. Aceasta obligatie este valabila si in ipoteza in care produsele, prin insasi natura lor, nu pot fi, in mod normal, returnate prin posta.

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor online se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Returul produsului se face de catre cumparator, prin intermediul unei firme de curierat rapid ( FAN COURIER (021-9336) ), la adresa :

Strada Drumul Intre Tarlale, nr. 45A

Bucuresti, sector 3. COD POSTAL 032982

Telefon: +40 771 395 069

E-mail: office@tria-alfa.ro